Om oss

Till Padelkonsulterna kan du som privat- eller företag höra av dig till om ni vill ha lektioner, utbildningar, event eller vad annat som ni önskar när det kommer till padel. Vi skräddarsyr era önskemål till att passa er. 

Tillsammans med Uppsala tennisklubb erbjuder vi terminsträningar 4 gånger per år. Varje kurs är 8 tillfällen och lämpar sig till alla nivåer. 

Intensivkurser erbjuds minst fyra gånger per år på Uppsala tennisklubb men vi kommer mer än gärna ut till ert padelcenter och erbjuder intensivläger för era kunder. 

Padelkonsulterna består av mig Tony Kjäll och i samarbete med andra drivna padeltränare ser vi till att erbjuda det ni eftersöker. Jag är i grunden utbildad idrott- och hälsalärare från Gymnastik- och idrottshögskolan och har spelat tennis sedan jag var ung. År 2015, då padel började på allvar i Uppsala blev jag engagerad i padel och har sedan dess jobbat på Uppsala padelcenter som tränare och på sistone Uppsala tennisklubb med padelsektionen . Min högsta merit som padelspelare var  då jag representarede Finland i EM 2017.