EVENT- OCH KURSBESKRIVNING

Terminskurser

Just nu har vi inte några egna terminkurser. Vi hjälper gärna till på er anläggning att utbilda tränare och driva terminkurs. Ta kontakt. Upplägg ex:
Två 8 veckorskurser på hösten samt våren. Ni tränar 1 timme per vecka  på kvällstid med samma tränare under 8 veckor. Det är alltid max 4 spelare per bana och tränare. Beroende på vilken nivå ni är delar vi in er i den mest lämpade gruppen. Träningarna är sedan anpassade för att ni ska ta nästa steg, oavsett om det är att få till ett säkrare spel eller kunna spela mer offensivt. Vi ser till helheten och hinner gå igenom många olika delar av spelet.

Detta lämpar sig till alla nivåer och framförallt er som vill ha en fast träningstid kvällstid i veckan.

Intensivkurser

Våra populära intensivkurser genomförs med T&T (Tim Göransson och Tony Kjäll) Det är träning lördag och söndag 2 h båda dagarna, totalt 4 h padel. Intensivkurserna är alltid nivåanpassade  Det lämpar sig för er som snabbt vill komma vidare och få fler tips på kort tid. Intensivkursen är en blandning mellan spelövningar med fokus på strategi och teknik men också fart och fläkt med mycket spel där en tränare coachar er till att spela en klokare padel. 

Privatlektioner

1 h totalt 1100 kr då ingår allt upp till fyra spelare 

Tränare att boka: 
Tobias Ågren
Filip Engström
Tony Kjäll


Lämpar sig bra till er som vill komma vidare i er padel eller lära er grunden. Ni väljer hur många ni vill va och önskar en tid. Ni väljer också temat för timmen. Passar bra till färre personer (1-2) om ni vill köra mer teknik eller 3-4 om ni vill ha mer spelstrategi. 
Bokas bäst genom mail till tony@padelkonsulterna.se

Event

Vi håller även i en hel del olika event. Exempelvis padelspel med middag, läger med mera. För mer specificerat eller om ni vill ha hjälp med att sätta ihop ert eget. Ta kontakt.

Anmälan till alla våra kurser/event kan du göra här:

http://padelkonsulterna.se/anmalan/